logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
ABneeley  
#1 Posted : 06 February 2019 00:20:27(UTC)
ABneeley

Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1
United States
Location: Kansas

I tried many times to use the YouTube video import option, but have not been successful. I get a message stating the video is unavailable or it says "Getting data...". When I get the getting data message, it will stay this way. I have let it sit for several ours with no changes. Is there a setting I'm missing possibly? Please help...
george  
#2 Posted : 17 February 2019 16:23:22(UTC)
george

Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1
United Kingdom
Location: Todmorden

I have this problem too and can't find a solution
shrosbree  
#3 Posted : 20 February 2019 13:28:17(UTC)
shrosbree

Rank: Administration

Groups: Administrators
Posts: 91

Thanks: 5 times
Was thanked: 12 time(s) in 11 post(s)
Hi Guys,

Sorry about this, it looks like YouTube has changed something and has broken our YouTube import.

We will look into fixing this as soon as we can and hopefully will be back and working in the next release.

Regards,

Gordon.
colbol  
#4 Posted : 21 July 2019 16:57:55(UTC)
colbol

Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 1
United Kingdom
Location: London

Hi, the youtube importer has stopped working again. Tried it on 2 computers and it just states "gathering data" then nothing else happens.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.